• Samsung ka shfaqur ekranet e modeleve Galaxy S10

    • November 10, 2018 16:30

    Ekrani i Samsung Galaxy S10 sapo është zbuluar nga Samsung në një ngjarje zyrtare ku shfaqet më shumë se një model, me emrat New Infinity dhe Infinity-O. Paneli i Samsung...