• Kina fillon planet për rrjetin 6G

    • November 15, 2018 18:00

    Përderisa kompanitë kërkojnë të fillojnë 5G vitin e ardhshëm, Kina planifikon të fillojë punën në 6G. Su Xin, kreu i grupit punues IMT-2020 të Ministrisë së Industrisë dhe Tekno...

  • Liderët e Rinj në Shkencë dhe Teknologji (Foto)

    • November 15, 2018 17:30

    Nëpërmjet qëllimit “një robot për çdo fëmijë” synojmë të përmbushim misionin e projektit që është “inspirimi i liderëve të ardhshëm në fushën e shkencës dhe teknologjisë”.