• Shfaqen planet e Oppo për telefon të palosshëm

    • November 22, 2018 11:00

    Duket se Samsung nuk do të jetë vetëm në lansimin e një telefoni të palosshëm në të ardhmen. Sipas një raporti të kohës së fundit nga Mobielkopen, duket se Oppo mund të ketë pla...

  • Samsung Galaxy S10 i ri me version të sheshtë

    • November 21, 2018 12:00

    Samsung planifikon deri në fillim të vitit të ardhshëm të paraqesë modele të reja të telefonave nga seria Galaxy S. Ndryshe nga modelet aktuale S9 dhe S9, S10 + do të ket...