• Google Duo është shkarkuar 1 miliardë herë

    • December 24, 2018 10:30

    Aplikacionet për thirrje me video nuk janë saktësisht të reja. Skype ofroi funksione të tilla për kohën më të gjatë ndonjëherë, dhe shumë aplikacione për mesazhe, të tilla si Wh...