• Allweb – Folësit e radhës (Foto)

  • October 09, 2018 13:30

  Dan Ram, Nedim Sabic, Jah Ying Chung dhe Neil Cocker janë 4 folësit më të rinj të Konferencës së Parë të Marketingut Dixhital në Tiranë, AllWeb. DAN RAM  Vitet e...

 • Huawei promovon telefonin e lojërave Mate 20X

  • October 09, 2018 08:00

  Shumë telefona të mëdhenj këto ditë vijnë me harduer shumë të mirë dhe të fuqishëm që zakonisht janë më shumë se të aftë të luajnë lojëra, por pavarësisht kësaj, ka disa kompani...

 • Facebook lanson Portal, pajisjen për video thirrje

  • October 08, 2018 16:00

  Facebook është duke provuar fatin në harduerin me Portalin, pajisjen e video-bisedave në të cilën kompania po punonte. Ka dy modele, Portal dhe Portal +. Ato janë në thelb ekran...