• Realizohet telefonata e parë në rrjetin 5G

    • January 20, 2019 11:30

    ZTE në bashkëpunim me China Unicom realizoi telefonatën e parë 5G me një telefon të mençur prototip 5G dhe shfletoi në ueb me prototipin në fjalë. Dyshja kreu testimet tr...