LG është duke pregatitur telefonin e tyre të palosshëm

  • November 27, 2018 15:30
  • Teknologji

Flex, Foldi dhe Duplex janë tre dosjet që ka paraqitur LG, të cilat u zbuluan javën e kaluar.

Duke gjykuar nga emrat e tyre, ata ka shumë të ngjarë të përshkruajnë një lloj produkti të palosshëm ose të lakuehsëm, pasi kjo është tendenca e re që çdo OEM po ndjek.

Megjithatë, ekipa në LetsGoDigital kanë zbuluar një tjetër paraqitje të markës tregtare për një pajisje mjaft interesante. Këtë herë, kjo është një paraqitje e patentës LG Display, që nënkupton se departamenti i ekraneve po e shqyrton këtë opsion.

Paraqitur tek KIPO (Zyra Koreane për Pronësi Intelektuale), patenta është publikuar më 23 tetor 2018. Ajo përshkruan atë që duket të jetë një telefon pa korniza me një ekran fleksibil që përthakon ekranin e telefonit.

Ekrani është fleksibil dhe lakohet dhe thyhet, duke mbuluar të gjitha skajet, përfundimisht duke u shpalosur në një tablet.

Imazhet e mësipërme janë të vetëkuptueshme.

Kjo është një patentë, kështu që nuk ka garanci se ne do të shohim një produkt të tillë komercialisht në dispozicion së shpejti. /Telegrafi/ 

Loading...