• Cilat ushtrime i përgjigjen personalitetit tuaj?

    • January 01, 2019 03:00

    Të gjithë e dimë se ushtrimet trupore janë të shëndetshme, por një numër i madh nuk i praktikon ato rregullisht. Ata që fillojnë të merren me to, shpejt heqin dorë. Pse? Për shk...

  • Kënaquni me atë që keni

    • December 31, 2018 18:30

    Mos i harroni dhuratat për fëmijët tuaj, miqtë e dashur, që gjithherë janë pranë neurozave tuaja. Dhe, mos harroni t’i falënderoni prindërit tuaj! Mos mendoni vetëm për vete dhe...