• Hoteli i mahnitshëm në formë kitare

  • November 04, 2018 09:00

  Një hotel i ri në formë kitare dhe i lartë 138 metra me rreth 600 dhoma po ndërtohet në Florida. Hoteli është pjesa kryesore e kompleksit prej 1.5 miliardë dollarësh që p...

 • Një ushtrim për tërë trupin (Video)

  • November 03, 2018 08:30

  Nëse dëshironi të trup të bukur, ky ushtrim është ideal për ju, sepse ndikon në tërë trupin! Natyrisht, nuk duhet të ushtroni vetëm për shkak që të dukeni bukur në rroba...

 • Përse ndiheni mirë kur këndoni në veturë?

  • November 02, 2018 16:00

  Me siguri se e keni përjetuar euforinë e të hipurit në veturë pas një dite të gjatë me punë, duke e lëshuar këngën e preferuar dhe duke performuar sikurse të ishit në ndonjë fes...