• Shoqërizimi i qenushëve

  • November 08, 2018 13:30

  Është esenciale që këlyshi të përjetojë pamje, zhurma dhe sfida të ndryshme që nga një moshë shumë e hershme në mënyrë që kur të rritet të bëhen qen besnik dhe shumë i shoqërues...

 • A e dini për çka mendon qeni juaj?

  • November 08, 2018 07:00

  Të gjithëve na është e njohur që shikimi në të cilin në sytë e qenit shihet ndjenja e tij e fajit kur e grabit salsiçen nga tavolina, ose duket që ai është emocioni i vetëm të c...

 • Ç’thotë horoskopi për inteligjencën tënde?

  • November 07, 2018 19:00

  Qofsh Dash autoritar ose Gaforre emocionale, horoskopi ka një shpjegim për çdo virtyt apo cilësi tënden. Zodiaku mund të të flasë për romancën, të ardhmen, shëndetin por...

 • Për seks të mirë, stërvituni mirë!

  • November 07, 2018 13:00

  Ushtrimet aerobike duket se ju përmirësojnë më shumë gjëra sesa nivelin e fitnesit. Një studim i ri i kryer nga ‘TrueBe’ ka analizuar mbi 1,000 persona dhe ka zbuluar se...

 • Gjirokastra – qyteti i mbuluar me gurë

  • November 07, 2018 08:00

  Le të hedhim një sy nga e kaluara: për ata që vendosnin të udhëtonin dhe të shihnin vende historike, Shqipëria nuk ka qenë një nga pikat e tyre dhe gjithmonë është anashkaluar....