• Nëntë arsye për më shumë “aksion” në mëngjes

  • January 08, 2019 22:00

  Për fillim, themi që nuk keni shumë energji për ditën që është para jush. Kur në mbrëmje të arrini të lodhur nga puna, me siguri e gjitha që dëshironi është që të strukeni në kr...

 • Probleme me gjumin? Ja zgjidhja, prej vetëm 9 euro!

  • January 08, 2019 11:00

  A zgjoheni të lodhur në mëngjes edhe pse keni fjetur mjaftueshëm? Ndonjëherë edhe me dhimbje qafe apo shpine? Të gjitha këto probleme lidhen ngushtësisht me dyshekun dhe hapësir...

 • Përse pasaportat duken pak a shumë të njëjtë

  • January 07, 2019 19:30

  Çfarëdo pasaporte të keni, do të jetë e kaltër, e kuq apo e zezë. Edhe pse ekzistojnë disa “rregulla universale”, të cilat kanë të bëjnë me dukjen e pasaportës, të gjitha shtete...