• Çfarë dhuntie ju posedoni?

    • January 10, 2019 21:00

    Astrologët besojnë që secila shenjë e zodiakut është e talentuar për diçka. Dikush di të parashikojë të ardhmen… Astrologjia konsideron që në çdo shenjë horoskopi qëndron...

  • Pasaporta japoneze shpallet më e fuqishmja në botë

    • January 09, 2019 15:30

    Qytetarët e Japonisë janë posedues të pasaportës më të fuqishme në botë, ndjekur pas nga qytetarët e Singaporit dhe Koresë së Jugut, ku shtetet aziatike vazhdojnë ta dominojnë l...