• Personat e gjatë kanë jetë më të mirë seksuale

    • December 11, 2018 16:30

    Çështja e gjatësisë është temë e cila shpeshherë diskutohet sa i përket preferencave për një partner. Shumicën e kohës është, gjatësia është kriter i cili kërkohet te mes...

  • Dhoma e ditës sipas Feng Shui

    • December 11, 2018 08:30

    Dhoma e ditës zakonisht përbën hapësirën më të madhe në banesë/shtëpi, mirëpo shumica e njerëzve e kanë zakon që ta teprojnë me orendi dhe kështu e shndërrojnë atë në një hapësi...