• Ti mund të jesh duke tradhtuar dhe s’po e kupton!

    • January 11, 2019 20:00

    Përveç rastit klasik, kur ti i sheh atij në xhaketë a kollare shenja buzëkuqi, janë disa shenja të tjera të fshehta që flasin për tradhti që është po aq e rëndë sa ajo fizike

  • Rutina stërvitore e Jason Statahm-it

    • January 11, 2019 15:30

    Nuk keni ide se çfarë të ushtroni? Rutina e aktorit Jason Statham është antidoti i përkryer për një palestër të ngarkuar. Ju nevojiten vetëm pak pajisje dhe nuk k...