• Sa muskuj vërtet mund t’i shtoni brenda një muaji

  • November 27, 2018 11:30

  Me siguri se keni lexuar ndonjëherë artikuj ku tregojnë se si yjet e Hollywood-it arrijnë t’i shtojnë më shumë se 10 kilogramë muskuj brenda pak muajve sikur të ishte kjo punë s...

 • Çfarë zbulon pozita ulur për ju

  • November 26, 2018 19:00

  Komunikimi joverbal është përgjigje e shpeshtë e shumë pyetjeve dhe shprehive, e karakterit dhe e shkathtësive të njeriut. Nuk keni thënë asnjë fjalë, ndërkaq të tjerët t...

 • Kur jeni në lidhje serioze nuk duhet të heshtni!

  • November 26, 2018 07:00

  Edhe meshkujt, edhe femrat, njësoj bëjnë gabime kur heshtin për ato gjërat që u pengojnë. Ndodh kështu për shkak që e dashurojnë partnerin dhe nuk dëshirojnë ta lëndojnë, mirëpo...