Rutina relaksuese joga që jua djegë 500 kalori

  • October 12, 2018 10:30
  • Stil

Praktika e lashtë e jogës fokusohet në forcë, fleksibilitet dhe frymëmarrje.

Me origjinë në Indi para 5,000 vjetëve, joga është adaptuar në shumë shtete me përdorimin e shumë pozave dhe rutinave.

Varësisht nga ushtrimet që i bëni, ushtrimet e jogas janë tejet të mira edhe për humbjen e peshës.

E kjo është posaçërisht më e saktë nëse praktikoni forma më aktive të jogas, me lëvizje më dinamike.

Më poshtë e keni një rutinë të jogas e cila mund t’ju ndihmojë t’i digjni më shumë se 500 kalori, dhe është dizajnuar nga Cyndi Lee.

1) Poza e malit

2) Poza e lakimit para

3) Lakimi para me shpinë drejt

4) Qeni në rënie

Përveç këtyre, ekspertët rekomandojnë që mes ushtrimeve t’i inkorporoni edhe disa ushtrime tjera me peshë të trupit për ta intensifikuar numrin e kalorive që i digjni.

Prej ushtrimeve që mund t’i inkorporoni në këtë rutinë, janë gjysmë-pompat, kërcimet lunge, etj. /Telegrafi/

Loading...