• 5 gjëra që duhet t’i vizitoni në Stamboll (Foto)

    • November 14, 2018 12:00

    Stambolli është një ndër qytetet më të bukura në botë dhe për këtë me miliona turistë në ditë që vizitojnë vendin i cili gjendet mes dy kontinenteve. Për të përmbushur sh...

  • Forma e fytyrës tregon homoseksualitetin

    • November 13, 2018 19:00

    Një studim ka zbuluar se në bazë të fytyrës së mashkullit, mund të zbulohet nëse ai është homoseksual apo jo. Studimi zbulon se një numër i madh i njerëzve shpesh vlerëso...