Tifozët malazez dhe serb rrihen mes vete

  • October 12, 2018 08:00
  • Sport

Mirëpo, kjo ndeshje nuk kaloi mirë në tribuan.

Serbë dhe malazezë u rrahën masivisht, ndërsa edhe përkundër përpjekjeve të mëdha të organeve të rendit nuk u arrit të evidentohej incidenti, transmeton InSporti.

Për Malin e Zi u paraqit edhe Fatos Beqiraj, i cili luajti deri në minutën e 80-të.

Loading...