Real Madrid kërkon Hermoson

  • November 09, 2018 10:31
  • Sport

Sipas Marcas, një marrëveshje mes dy klubeve mund të arrihet në janar dhe ai ti përforcojë Los Blancos

Espanyol nuk dëshirojnë që ta shesin mbrojtësin, por mund të detyrohen për shkak se klubi është futur në borxhe.

Hermoso (230 është rritur nga akademia e Madridit.

Për të, më parë, interesim kishte treguar edhe Arsenali. /GazetaExpress/

Loading...