Mjekët e Tunizisë shpëtojnë jetën e lojtarit të Nigerit

  • October 19, 2018 21:31
  • Sport

Njëri nda lojtarët e Nigerit u shtri në tokë në minutat e fundit të ndeshjes, ku menjëherë erdhën mjekët e Tunizisë dhe reaguan duke i ndihmuar lojtarit, që dukej në moment të vështirë. 

Kjo ndeshje përfundoi me fitoren e Tunizisë me rezultatin minimal 1-0. /Gazeta Express/

Loading...