“Balotelli, mund të largohet”

  • December 06, 2018 19:31
  • Sport

Italiani kishte një fillim të vështirë në këtë sezon dhe ka munguar në shumicën e ndeshjeve parapërgatitore pasi që ishte involvuar edhe në një sagë transferi në Marseille.

“Sa i përket këtyre shqetësimeve se Mario po largohet, shkaktuan edhe mungesën e tij”, ka shpjeguar Rivere për RMC Sport.

“Mendoj që çdo lojtar i cili nuk ka ndeshje para-sezonale vuan në pjesën e parë të sezonit”.

“Në këtë pikë ai ka marrë tërë aftësitë e tij fizike, por nuk po shënon. Kjo e ka tensionuar, atë”.

“Mario nuk e ka humb talentin e tij, ditën që është kthyer të gjithë e kanë mbështetur”.

“Një zgjatje të kontratës? Jo, mendoj që gjithçka do të përfundojë më të në verë”. /GazetaExpress/

Loading...