• Arsyet pse duhet të zgjoheni herët

  • November 19, 2018 07:00

  Mungesa e gjumit mund të dobësojë sistemin imunitar dhe të kontribuojnë në shtimin e peshës. Por ashtu sikurse ju duhet të flini mirë, është e rëndësishme të zgjoheni herët....

 • Alkooli dhe cigarja më të këqija se droga

  • November 18, 2018 22:00

  Një studim britanik tregon se konsumimi i alkoolit dhe cigareve përbën rrezikun më të lartë për shëndetin e njeriut – madje edhe nga narkotikët. Deri më sot, është konsid...

 • Bëni kujdes: Jargët sinjalizojnë sëmundje!

  • November 18, 2018 12:00

  Ndodh shpesh herë që të ndjehemi se po lagemi me pështymën që del nga goja gjatë gjumit dhe në mëngjes zgjohemi me jastëkun e lagur. Ky është një proçes që ndodh në çdo moshë dh...