• Konsumimi i alkoolit i lidhur me rrezet e diellit

  • November 20, 2018 21:00

  Kërkues nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë përcaktuar një lidhje mes temperaturave mesatare, orëve të ditës dhe konsumit të alkoolit. Të dhëna nga 193 shtete...

 • Stresi ndikon shumë keq në jetën seksuale

  • November 20, 2018 16:00

  Stresi është problem shumë i zakonshëm që shumica prej nesh e përjetojmë në ndonjë fazë të jetës sonë, por, përveç se ndikon në shëndetin mendor, stresi mund të ketë ndikim të d...

 • Loja e tenisit mund të zgjasë jetën për 9,7 vjet

  • November 19, 2018 19:00

  Është e njohur që çdokush që merret me sport jeton më shëndetshëm dhe më gjatë. Mirëpo, një numër i vogël njerëzish e di që sportet e caktuara kanë ndikim posaçërisht të volitsh...

 • Dy produktet që janë më të rrezikshme se droga

  • November 19, 2018 13:31

  Deri më sot është konsideruar se drogat e ndryshme janë rreziku më i madh shëndetësor, si në aspektin e vdekshmërisë dhe në disa lloje të aftësisë së kufizuar.  Por, sipa...