• Shkenca i zbulon top shtatë përforcuesit e trurit

  • January 08, 2019 16:00

  Çfarë janë “përforcuesit e trurit”? Pyetje e mirë. Përforcuesit e trurit janë çdo gjë – zakonisht në formë të ushqimi ose suplementi nutricional – që jua forcojnë aftësinë mendo...

 • Frikë nga gjilpëra?

  • January 08, 2019 08:30

  Ka njerëz që vetëm duke parë një shiringë që merr gjakun, përpiqen shumë të kontrollojnë ankthin dhe kanë një ndjenjë të fikti. Si ndodh? Bëhet fjalë për një reagim mjaft...

 • Mërdhirjet, veprimet që duhen ndërmarrë

  • January 07, 2019 21:00

  Mërdhirje janë lëndime lokale që shfaqen prej veprimit të temperaturave të ulëta. Më së shpeshti lajmërohen në shputa, gishtërinj të dorës, lapër të veshit dhe hundë. Pro...