• Fruthi, diagnoza dhe masat parandaluese

  • January 10, 2019 19:00

  Fruthi ose morbilli, e njohur edhe si e “keqja e vogёl”, ёshtё sёmundje ngjitёse virale, qё klinikisht pёrcillet me temeraturё tё lartё, me shenja tё shprehura katarrale dhe par...

 • Si ta nxirrni nga syri i bebes trupin e huaj?

  • January 09, 2019 19:30

  Lexoni se si duhet të veproni kur bebes tuaj i hyn diçka në sy Edhe një “torturë” për beben. Megjithatë, nuk është fjala për një problem të madh, transmeton Telegrafi.

 • Lëndimi i pulpës së pasme dhe si ta shmangim atë

  • January 09, 2019 19:00

  Ushtrimi i ngritjes “glute-ham” mund të jetë mënyra më e mirë që të shmanget lëndimi i pulpës së pasme të kërdhokullës. Shkencëtarët norvegjezë kanë zbuluar që kur ky ush...