• Mësoni më shumë rreth benefiteve të lajthive

  • December 26, 2018 14:00

  Megjithatë një pjesë e madhe e njerëzve mundojnë t’i shmangin kur janë në dietë, por në fakt kjo është e gabuar, sepse disa fruta të thata ndihmojnë në reduktimin e peshës. Ndër...

 • Si të shmangen helmimet gjatë festave

  • December 26, 2018 11:31

  Përzierja e pijeve alkoolike e joalkoolike apo konsumimi i mishit të ndenjur janë disa prej gabimeve që bëjmë gjatë ditëve festive e që pasohen me helmime e shtim në peshë....

 • Infeksionet virusale rrisin rrezikun nga astma

  • December 26, 2018 08:00

  Infeksionet virusale tek të sapolindurit dobësojnë një pjesë të sistemit të imunitetit dhe rrisin rrezikun e shfaqjes së astmës më vonë gjatë jetës, kanë konstatuar shkencëtarët...

 • Kafja apo çaji: Cila është më e shëndetshme

  • December 25, 2018 18:00

  Një kafe e nxehtë mund t’jua rritë nivelet e energjisë në mëngjes, përderisa një tas çaj mund t’ju relaksojë pas një dite me stres. Hulumtimet e fundit thonë se të dyja k...