• Meshkujt me mjekërr janë më të …

  • November 14, 2018 13:31

  Mjekra është një detaj që e bën më tërheqës dhe më të bukur një mashkull në syrin e femrave. Tashmë meshkujt që ndjekin trended më të fundit të modës janë dhe...

 • Qëndrimi ulur ju bën të shtoni peshë

  • November 14, 2018 13:31

  Sado që duket e pabesueshme, një gjë e tillë është e vërtetë. Secila qelizë, sado e vogël, në trupin tonë luan një rol të caktuar  në metabolizmin tonë – procesi i shndërrimit t...

 • Diabeti i shtatzënisë ose diabeti gestacional

  • November 14, 2018 11:30

  Diabeti gestacional ose diabeti i shtatzënisë siç edhe nënkuptohet nga emri, zhvillohet vetëm gjatë periudhës së shtatzënisë. Ass.dr.Merita Emini Sadiku, MSc, PhDInte...

 • A e dini çfarë ndodh nëse ndaloni masturbimin?

  • November 14, 2018 10:00

  Por çfarë do të ndodhte nëse ju thjeshtë do të ndalonit masturbimin tërësisht dhe përgjithmonë? Një video e publikuar në YouTube nga kanali AsapSCIENCE, tregon sak...

 • Përfitimet që keni nga rrushi

  • November 14, 2018 10:00

  Falë efekteve të dobishme që ka në rinovimin e qelizave, rrushi është një aleat i rëndësishëm i bukurisë. Ja disa nga përfitimet që keni nëse konsumoni rru...