• Ushtrimi për gjunjë bën çudira! (Video)

    • November 15, 2018 20:00

    Mjekët këshillojnë që sa më shumë të ecni dhe ta shmangni të vetmin qëndrim gjatë ditës – uljen. Problemet me dhembjet e gjunjëve janë të shpeshta edhe te të rinjtë,edhe...

  • Sa megapikselë ka syri i njeriut?

    • November 15, 2018 17:30

    Sipas shkencëtarit dhe fotografit, dr. Roger Clark, rezolucioni i syrit të njeriut është 576 megapiskelë. Rezolucioni prej 576 megapikselëve do të thotë që nëse do të kri...