• Si ta dalloni se kokëdhembja është e rrezikshme

  • January 13, 2019 18:00

  Dhimbja e kokës mund të jenë fare e zakonshme, mirëpo ekzistojnë disa raste kur ajo mund edhe të jetë serioze. Në raste të caktuara, kokëdhembja mund të tregojë për ndonj...

 • Ky truk do t’i bëjë rrobat tuaja të shkëlqejnë

  • January 13, 2019 11:00

  Por lajmi i mirë është se ju duhet vetëm një përbërës në çdo larje, për të ruajtur para dhe nervat. Është interesante se e gjitha çfarë duhet të bëni është të hidhni p...

 • Pasojat nga vetmia

  • January 13, 2019 11:00

  Shëndeti i ekzagjeruar, apo i njohur si obeziteti, rrit rrezikun e vdekjes së një personi me vetëm 30 %. Si rezultat i këtyre gjetjeve, ekspertët po paralajmërojnë se...