• Bëni kujdes: Jargët sinjalizojnë sëmundje!

    • November 18, 2018 12:00

    Ndodh shpesh herë që të ndjehemi se po lagemi me pështymën që del nga goja gjatë gjumit dhe në mëngjes zgjohemi me jastëkun e lagur. Ky është një proçes që ndodh në çdo moshë dh...

  • Trupi dërgon sinjale kur është plot helme

    • November 17, 2018 09:00

    NË ORGANIZËM çdo ditë fusim një grumbull të materieve të dëmshme, toksine, të cilat i marrim me frymëmarrje nga ajri i ndotur, cigaret apo i fusin me ushqim të cilat përmbajnë p...