• Cilat vitamina duhet të merrni pas menopauzës

    • January 15, 2019 11:00

    Ja cilat janë disa nga suplementet dhe vitaminat për këtë rast gjendje: KalciumKalciumi është jetësor për shëndetin e kockave dhe është sidomos i rëndësishëm gjatë...

  • Obeziteti çon deri në pubertet të hershëm

    • January 14, 2019 21:00

    Nëse vajzat e vogla trevjeçare kanë peshë të tepërt trupore, që në moshën nëntëvjeçare mund të hyjnë në pubertet Për pubertetin e këtillë të hershëm përgjegjës është horm...