• Si të luftojmë fryrjen e barkut?

    • November 11, 2018 08:30

    Barku i fryrë? Cilat janë ushqimet që duhet të shmangim dhe cilat janë ushqimet që duhet të marrin për të qenë gjithmonë në formë? Barku i fryrë është një çrregullim i be...

  • Pini ujë për një gjumë të gjatë dhe të qetë

    • November 10, 2018 23:00

    Arsyet për netët pa gjumë variojnë, me raste janë të lidhura dhe me probleme të fshehta psikologjike, por një studim  i ri pohon që kjo ka të bëjë edhe me mos konsumim të mjaftu...