• Tri përfitimet shëndetësore të djathit

  • January 15, 2019 15:30

  Konsumimi i tepërt i djathit në përditshmëri nuk është dietë e shëndetshme për t’u ndjekur, e posaçërisht kur dëshironi ta ulni sasinë e yndyrave të ngopura që i konsumoni....

 • Cilat vitamina duhet të merrni pas menopauzës

  • January 15, 2019 11:00

  Ja cilat janë disa nga suplementet dhe vitaminat për këtë rast gjendje: KalciumKalciumi është jetësor për shëndetin e kockave dhe është sidomos i rëndësishëm gjatë...

 • Obeziteti çon deri në pubertet të hershëm

  • January 14, 2019 21:00

  Nëse vajzat e vogla trevjeçare kanë peshë të tepërt trupore, që në moshën nëntëvjeçare mund të hyjnë në pubertet Për pubertetin e këtillë të hershëm përgjegjës është horm...