• Gold AG i kushton këngë Frashër Krasniqit

    • September 29, 2018 21:58

    Reperi nga Presheva, Arian Agushi, i njohur për publikun si Gold AG dhe për këngët e tij super të shpejta për gjitha fenomenet tokësore dhe jashtëtokësore, i ka kushtuar një kën...