• Digjet libri i Remit në Londër

    • September 29, 2018 21:58

    Ka eskaluar rëndë situata në Britaninë e Madhe. Votimi për dalje nga BE, po përcillet me aktivitete të ndryshme për zhdukjen e çdo gjëje që ka lidhje me prespektivën evro...

  • Gold AG i kushton këngë Frashër Krasniqit

    • September 29, 2018 21:58

    Reperi nga Presheva, Arian Agushi, i njohur për publikun si Gold AG dhe për këngët e tij super të shpejta për gjitha fenomenet tokësore dhe jashtëtokësore, i ka kushtuar një kën...