Pas themelimit, FSK niset drejt Mollës së Kuqe

  • December 16, 2018 20:29
  • Satirë

Forcat e Sigurisë së Kosovës sot janë transformuar në ushtri të Republikës së Kosovës.

Kjo siç duket iu ka dhënë zemër gjithë popullit shqiptar, e veçanërisht pjestarëve të FSK’së.

Me t’u votuar amandamentet dhe projektligjit për transformimin e tyre në ushtri, FSK ka ndërmarrë aksionin e parë ushtarak. Ata janë nisur para disa minutash drejt vendit të njohur si Molla e Kuqe. 

Ky aksion është ndërmarrë me qëllim për t’i rikthyer tokat e okupuara nga armiqtë fqinj.

Mësohet se aksionit është duke i prirë komandanti i njohur si “Molla e Kuqe”, i cili së fundi i është përgjigjur negativisht ftesës nga Gjykata Speciale.

Lajmet në rubrikën "Satirë" janë lajme satirike, dhe si të tilla në shumicën e rasteve janë lajme të sajuara dhe jo të vërteta.

Loading...