Çun Lajqi me poezi për refuzimin e vizës së Haradinajt

  • September 29, 2018 21:58
  • Satirë

Aktori i njohur, Çun Lajçi është i rregullt në komentimin e ngjarjeve dhe pothuajse çdo procesi politik në vend. Ai jo rrallë komentet e tij i bën edhe përmes poezive të ndryshme.

Së fundi, një të tillë ai ia ka dedikuar kryeministrit Ramush Haradinaj, më saktë refuzimit të vizës nga Ambasada Amerikane që iu bë këtij të fundit.

Më poshtë poezia e tij dedikuar kësaj çështje:

“Pasha njat Zot që na shikon nga qiellii,
Kurre mos ndriçoftë e mos na nxeftë dielli,
Po s’iu dha Ramushit viza,
Ka me u dridhë krejt Amerika.
Donald Trump mor flokëprishur,
Ta dish mirë nese nuk e ke ditur,
Ramush nji herë ka ba nana,
T’i han për s’gjalli 100 Donald Trumpa”.

Ndryshe, Haradinajt ditë më parë iu refuzua viza nga Ambasada Amerikane. Media më prestigjioze në vend “PamPress” ka raportuar se Haradinajt mund të ikë sonte ilegalisht në drejtim të ShBA’ve.

Lajmet në rubrikën "Satirë" janë lajme satirike, dhe si të tilla në shumicën e rasteve janë lajme të sajuara dhe jo të vërteta.

Loading...