• Pse po e humbim betejën kundër lajmeve të rreme

  • October 16, 2018 08:31

  Trajtimi i problemit të lajmeve të rreme, duhej të ishte një mision i lehtë. Franca kërkon miratimin e ligjeve të reja, që do t’i lejonin gjykatat të vendosin mbi saktësinë e ra...

 • Mustafa Nano si bodiguardët e PD’së së dikurshme

  • October 13, 2018 21:31

  Përkundrazi, emri i marrësit të kësaj letre,  Fatos Lubonja, ishte mjaft i dashur për mua. Sapo kisha lexuar librin “Ridënimi”, një skaner perfekt i burgjeve të  kohëve të shkua...

 • Djemtë që mbrojnë shtetin

  • October 12, 2018 09:00

  Nuk ka shumë kohë kur të shpallnin tradhtar po që se thoshe se Kosova duhet ta ketë kombëtaren e vet në futboll. Nuk ka shumë kohë kur të sulmonin e të etiketonin vetëm pse shpr...

 • Çfarë të bëjmë me Rusinë

  • October 11, 2018 10:00

  Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës refuzoi të martën të bëjë një ndryshim të rregullores së saj, me të cilën sanksionet ndaj shteteve anëtare të veçanta do të qenë bë...

 • Kush janë padronët e rinj të teknologjisë

  • October 11, 2018 10:00

  E ardhmja e teknologjisë është e ardhmja e e financuesve të saj. Dhe financuesit kanë ndryshuar. Fillimisht qenë ushtarakët, më pas të quajturit venture capitalist. Sot hapet nj...

 • Të drejtat e njeriut shkelen, ne heshtim

  • October 10, 2018 09:31

  Do të duhej të protestonim për dënimin me burgim të përjetshëm të gjashtë shkrimtarëve dhe gazetarëve, në përfundim të një procesi-farsë në Turqi. Por nuk e bëjmë, nuk na leverd...

 • Presidenti me rekordin më të madh të skandaleve

  • October 09, 2018 10:00

  Presidenti Donald Trump duket ka vendosur që vetëm në pak vite si president i SHBA-ve, të përsërisë të gjitha skandalet që ka pasur Uashingtoni në 50 vitet e fundit, që nga Uote...