• Si duhet të trajtojë Europa krizën e emigracionit

  • December 17, 2018 10:31

  Që nga viti 2009, në Bashkimin Europian kanë hyrë 3.4 milionë emigrantë të paligjshëm- azilkërkues ose emigrantët ekonomikë, që hyjnë pa vizë apo pa një status të konfirmuar të...

 • Shkruan Berat Buzhala: Frika ime nga ushtria

  • December 16, 2018 20:31

  Rrëfimet e burrave më të vjetër të fisit për ushtrinë e Jugosllavisë, shërbim ky i detyrueshëm, i dëgjoja me një kureshtje të maces, por edhe më frikësonin tej mase. Ruajtja e k...

 • Taksa që ndal Thaçin

  • December 16, 2018 20:31

  Nuk mbaj mend të ketë qëndruar ndonjëherë anash zhvillimeve Hashim Thaçi, siç ka bërë javët e fundit, pas vendosjes së taksës për prodhimet serbe nga ana e Qeverisë së Kosoëvs....

 • Kosova në rrezik

  • December 12, 2018 10:31

  Fitore e madhe është për Serbinë, kur nga gjykata marrin thirrje komandantët e UÇK-ës! Serbia shtiret tani si viktimë e vërtetë! Pasojat e kësaj fitore, Kosova do t’i ndjejë vit...

 • Shkruan Berat Buzhala: Kazani po vlon në Shqipëri

  • December 11, 2018 15:31

  Në pesë a gjashtë vjetët e tij në pushtet, kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, sa herë që e ka pasur punën pisk, qoftë me mediat, qoftë me opozitën, e ka futur dorën në xhep dhe...

 • Kosova – kjo bastarde angloamerikane?

  • December 10, 2018 09:31

  Ajo lindi dhe vdiq. Tom Builder, burri i saj, i kthen shpinën foshnjës dhe ikë. Fëmija ia plas angullimës. Jo se kuptonte diçka nga drama që zhvillohej, porse me siguri nuk duro...

 • Ramushi notë proteste Serbisë

  • December 09, 2018 19:31

  Unë akuzojë të të ashtuquajturin Kryetar të Serbisë, i cili në mënyrë krejtësisht sekrete, merret me pastrimin etnik të Serbisë. Ne si Republikë e Kosovës, si shtet sovran dhe T...