• Majk i blen veturë djalit

    • January 16, 2019 17:00

    Majk ka kaluar një ditë të bukur me djalin e tij, Roanin. Ai ia ka blerë Roanit disa vetura, lodra prej të cilëve Roani sigurisht se nuk do të largohet këto kohë. ...

  • Çifti i njohur po martohen në muajin shkurt

    • January 16, 2019 16:31

    Justin Bieber dhe Hailey Baldwin do të martohen muajin e ardhshëm. Mediat e jashtme po shkruajnë se çifti kanë filluar përgatitjen për ceremoninë, si dekorimi i sallës dh...