• Pritet mirë projekti i Ledrit me Eaz dhe Xen

    • October 10, 2018 10:00

    Është pritur mirë projekti i ri nga Ledri Vula. “Nasty Girl” ishte bashkëpunimi i Eaz dhe Xen, të cilët ftuan Ledrin në këtë projekt. Kënga e bukur u pëlqye mjaft...