• Popai mbush 70 vite që nga krijimi i tij

    • January 17, 2019 11:30

    “Popai dhe Olivia” është një prej filmave të animuar më të pëlqyer të të gjitha kohërave. Ai është krijuar më 17 janar të vitit 1929, dhe pikërisht sot mbush 70 vjet që n...