• Loredana kthen format pak kohë pas lindjes

    • January 17, 2019 14:00

    Çifti i njohur, Mozik dhe Loredana në muajin dhjetor janë bërë prind për herë të parë të një vajze, të cilën e pagëzuan me emrin, Hana. Loredana preferoi që shtatz...