• Anita dhe Lola marrin malin së bashku

  • March 22, 2019 22:32

  Zakonisht thonë se dy kunata nuk mund ti shohësh kurrë bashkë, por kjo nuk qëndron për gratë e vëllezërve Haradinaj. Anita dhe Lola Haradinaj, shfaqen ç...

 • Me kë u zhgënjye keq Ganimete Abazi-Ganja?

  • March 22, 2019 21:00

  Ganimete Abazi, e njohur si Ganja, dikur këndonte me Shemin e grupit “Ilirët”. Ajo u bë shumë e njohur në vitet e 90-ta. Ganja, këngëtarja me zë...

 • Tuna sjell prapaskenat e albumit “Fortuna”

  • March 22, 2019 21:00

  Tuna Sejdiu ka pak kohë që ka lansuar albumin e saj të ri. Tuna Sejdiu solli albumin “Fortuna”, i cili përmban shtatë këngë, që po pëlqehen shumë nga pu...

 • Ja ku e gjen Merita mbesën e saj

  • March 22, 2019 21:00

  Amelia dhe “sherret e saj” çdokujt prej neve mund të na ketë ndodhur që kur kem qenë të vegjël e kemi pasur një vend ku jemi fshehur, çofshin edhe ato vendet më të çudi...