Vajza e R Kellyt del kundër këngëtarit: Babai im është një përbindësh, lutem për të gjitha viktimat që kanë vuajtur nga ai

  • January 12, 2019 18:30
  • Rozë

Pas publikimit të një dokumentari lidhur me keqtrajtimet seksuale që ua ka bërë R Kelly grave dhe femrave të reja, vajza e tij, Buku Abi, e ka përshkruar këngëtarin si një përbindësh.

Përmes postimeve në rrjete sociale, ajo ka thënë se lutet për të gjitha femrat që kanë vuajtur nga keqtrajtimet e 52-vjeçarit.

View this post on Instagram

Playing present me is just playing future you.

Loading...