Sinani flet për festivalet: Fifi dhe MC Kresha mos me qenë fitues, është turpi i krejt neve

  • January 11, 2019 21:31
  • Rozë

Me nostalgji, këngëtari Sinan Vllasaliu ka treguar në emisionin Sevenbizz për kohën kur ai merrte pjesë në festivale dhe se si ato ndryshojnë me festivalet që organizohen sot.

Ai gjithashtu ka përmendur edhe festivalin më të fundit të Këngës Magjike, si dhe ka komentuar për atë se si kënga e Fifit dhe MC Kresha nuk është shpallur fituese: SEVENBIZZ | Sinan Vllasaliu, ikona e muzikes shqiptare

Loading...