Shkurta shfaqet “e nxehtë” dhe me stil nga Mushtishti

  • November 08, 2018 21:32
  • Rozë

Nuk shquhet si këngëtare që përdori veshjet për të derpëtuar në skenë, por Shkurta këtë herë na befasoi me disa poza pak më joshëse.

Ndonëse ndër këngëtaret e gjeneratës së vjetër, ndër emrat më serioz të skenës muzikore, kur vjen puna për poza, edhe Shkurta ka mësuar mjaftë mirë të pozoj para aparatit fotografik.

Këngëtarja e shumë hiteve, e shumë këngëve që kanë frymëzuar edhe trimat e popullin, që i ka kënduar luftës e lirisë, tashmë është dukshëm më moderne në shumë drejtime.

Këngëtarja e ka ndryshuar paksa stilin e muzikës, e sidomos stilin e veshjes, shkruan Kosovarja.

Këngëtarja e madhe, na përshëndet me këtë foto dhe këtë pozë sensuale nga vendlindja e saj, Mushtishti.

Loading...