Shihni sa ndryshe duket Adea Pula në stadiumin ‘Fadil Vokrri’

  • October 12, 2018 12:31
  • Rozë

Në fitoren e Kosovës ndaj Maltës, Adea njësoj si Leonora Jakupi, ka zgjedhur të shfaqet në duksin e zi që ka të shkruar emrin ‘Dardanët.

Në një fotografi të realizuar nga fotografi Arian Mavriqi, Adea shihet në mesin e shumë shikuesve tjerë, e thjeshtë dhe aspak e rregulluar siç jemi mësuar ta shohim zakonisht në fotografitë që publikon./Gazeta Express/ 

Loading...