Selena Gomez del nga psikiatria, e pabesueshme si duket

  • November 09, 2018 07:00
  • Rozë

Mediat botërore shkruajnë se këngëtarja ka dalë aktualisht nga psikiatria dhe nuk do të kthehet, të paktën për disa kohë.

Transplanti i veshkës dhe ndarja me Justin Bieber besohet se kanë ndikuar në gjendjen e këngëtares, ndërsa gjendja e saj është më optimale.

Nëse progresi i saj vazhdon në këtë mënyrë, ajo mund të lërë përgjithmonë spitalin dhe ti kthehet jetës normale.

Loading...