Lindon për 'diss'-at: Të më ngucë dikush,...

  • January 11, 2019 22:31
  • Rozë

Në emisionin Sevenbizz me Meriton Mjekiqin, këngëtari Lindon Berisha ka folur edhe për diss-at, duke përmendur të mirat dhe tragjeditë që këto 'grindjet' mes artistëve mund të sjellin.

Por, i pyetur nëse ai do të bënte ndonjëherë 'diss' ndaj ndokujt, ai e nisë përgjigjen me: 'Le t'më ngucë dikush..." : SEVENBIZZ | Pauza e Lindonit që i paraprin befasive

Loading...